Our Story

Opgericht 2014

DE DAG DAT WE EEN PRODUCT MAAKTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Het is 2014, en we keken rond en zagen geen enkele smakelijke eiwitreep die zowel qua voedingswaarde ok was als ook geweldig smaakte. Alle  andere repen  werden vervaardigd met een prijs in gedachten, wat betekende ingrediënten die je niet kon gebruiken en vervelende e-nummers.

Op dit moment begon er bij CrossFit echt iets te gaan beginnen en mensen wilden een voedzamer eiwitreep. We waren jong en een beetje uit onze comfort zone, maar we besloten om zelf iets te proberen te maken.

WE VONDEN EEN FAMILIE BAKKERIJ DIE ONS PRODUCT WILDE MAKEN

We zijn het bedrijf gestart met de hulp van niemand. Geen venture capitalists. Geen dure consultants. Geen kantoor. Slechts twee beste vrienden. Bereidwillig en gretig. We wisten niet wat we konden verwachten, maar we wisten dat we het beter konden doen met passie, overtuiging, een goede visie en een sterke werkethiek.

Dit leidde er vervolgens toe dat we  een familie gerunde bakkerij vonden die onze visie deelde en sindsdien zijn we bij hen en maken ze exclusief voor ons de producten.

DID WE EVER THINK ABOUT GIVING UP?

WE WERE SO CONFIDENT IN OUR ABILITIES, THE BRAND WE WANTED TO CREATE AND WHERE WE WANTED TO POSITION BATTLE OATS IN THE MARKET THAT WE JUST KNEW QUITTING WAS NEVER AN OPTION.

WAAROM HET WERKT

WE WETEN WIE WE ZIJN

Een bedrijf beginnen met je beste vriend is geweldig maar ook some een echte pain in de a * s. We stellen allebei elkaars denkproces dagelijks bij, maar het werkt. Als twee mede-oprichters het altijd met elkaar eens zijn, is een van hen achterhaald 🙂 De reden dat het bedrijf werkt, is omdat onze langetermijndoelen perfect op elkaar zijn afgestemd: een snack creëren met een laag suikergehalte en hoog eiwitgehalte dat mensen liefhebben, vertrouwen en genieten en die zo breed mogelijk toegankelijk zijn. Het is zo simpel.

WAT WE ZIJN

Met het merk streefden we naar het creëren van een smakelijke gezonde snackserie met een laag suikergehalte en een hoog proteïne gehalte, waarbij alle producten niet alleen qua voedingswaarde hoog stonden, maar ook GEWELDIG smaken!

smakende ingrediënten waardoor je voor elke gelegenheid een eiwit- en energiesnack kan nemen. Of je nu een nieuwe weg inslaat, een intimiderende rotswand bestrijdt of vanuit basiskamp opstijgt – Battle Oats is er om het energieniveau te behouden en voldoende eiwit te bieden voor efficiënt herstel.

WAT ZIJN WE NIET

We zijn niet de slimste individuen en we komen niet uit rijke achtergronden. Wij zijn geen investeerders, voedingswetenschappers of gekwalificeerde voedingsdeskundigen. We hebben niets tegen deze dingen, maar wij zijn het gewoon niet. We zijn buitenstaanders in de branche die leren terwijl we verder gaan. Hebben we fouten gemaakt? Ja, heel veel. Maar de verliezen zijn van ons, wij bezitten ze en dat maakt ons mens. We maken eiwitrijke snackproducten met een laag suikergehalte die volgens ons de beste in deze categorie zijn. En we doen het allemaal vanuit onze door een familie gerunde bakkerij . Dit is wie wij zijn.